Object met borsthaar - Lee Eun Young - B53 Galerie

16 t/m 30 december 2018

Eilanden B53 is terug! 7 kunstenaars, 7 werelden

Tentoonstellingen

,

16 t/m 30 december 2018

Tags:

Object met borsthaar - Lee Eun Young - B53 Galerie

Na een korte pauze, is B53 terug met de nieuwe tentoonstelling EILANDEN. De tentoongestelde werken ontstonden (deels) in de werkplaats die B53 de afgelopen tijd was.

Het thema “EILANDEN” is ingegeven door het besef dat de 7 kunstenaars, die het afgelopen jaar in de ruimte van B53 werkten en elkaar persoonlijk ook goed kennen, een geheel eigen visie hebben wat betreft de vorm en de inhoud van hun beeldend handelen. Het is wellicht een tijdsbeeld waarbij individualiteit en authenticiteit als een groot goed wordt ervaren. Het resultaat is weliswaar een zeer divers en levendig discours, maar de keerzijde is een versnipperd, gefragmenteerd en daarmee misschien ook wel een krachteloos beeld van wat de beeldende kunst vermag. Soms zou je verlangen naar de stijlen, stromingen en bewegingen van weleer zoals de Haagse School, Dada, Cobra, Nul of Zero waarbij kunstenaars elkaar vonden (en vaak ook de tent uitvochten) op benoembare beeldende uitgangspunten.

Deelnemende kunstenaars

Lee Eun Young | Reinier de Huu | Jeroen Huisman | Carel Lanters | Aref Damee | Liedewij van Eijk | Nico Schulte.

Vernissage

Op zondag 16 december 2018 om 15.00 uur houden we een vernissage. U bent allen van harte welkom!

Openingstijden

De tentoonstelling is vervolgens van 21 december tot en met 30 december geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Object met borsthaar - Lee Eun Young - B53 Galerie

Object met borsthaar – Lee Eun Young – B53 Galerie

Meer weten? Neem contact op: info@B53.nl

«

»