Buitenissig schrijverscafé Oscar

29 december 2017

20:00 tot 23:00 uur

Buitenissig Schrijverscafé Oscar, theatergroep Echo en Monica Croese in B53

Extra activiteiten

,

29 december

20:00 tot 23:00 uur

Tags: + +

Buitenissig schrijverscafé Oscar

Iedereen wil bijzonder zijn, niemand is graag een grijze muis. Vooral schrijvers en kunstenaars niet. Veel van hen voelen een drang naar meer kleur in het leven. Liever zoeken ze het afwijkende, het bizarre, het excentrieke, het markante. Hoe dat eruit ziet? Tja, buitenissigheid komt in soorten en maten. Hou je daarvan of vind je gewoon al gek genoeg? Kom in ieder geval naar Schrijverscafé Oscar en vertel je verhaal. Of je nu proza, poëzie, een songtekst of power poetry ten gehore brengt: jouw bijdrage maakt de avond kleurrijk en authentiek. Om het helemaal anders dan gewoon te maken, is Theatergroep Echo aanwezig, die met tekst en spel aan de gang gaat.

Om iedereen aan de beurt te laten komen vragen we je om je bijdrage niet langer dan 10 minuten te laten duren. Twijfel je over de lengte: lees de tekst thuis een keer voor en zet een timer. Weet je nu al wat je gaat voordragen? Geef je genre en tijdsduur vast door via Facebook Messenger of info@schrijverscafeoscar.nl

Ontwerp van deze maandposter: My wilderness shakes van Monica Croese. Tevens zal Monica deze avond eigen werk rond het thema “buitenissig” exposeren. De muziek wordt verzorgd door een singer songwriter die zijn poëtische teksten zingt/ voordraagt.

(Tekst overgenomen van SchrijverscafeOscar.nl)

Locatie: B53 Podium voor Hedendaagse Kunst. Broerenstraat 53 ARNHEM.
Wanneer: Vrijdag 29 december van 20:00 tot 23:00 uur
Gratis toegang

Buitenissig schrijverscafé Oscar

Poster “Buitenissig” door Monica Croese voor Schrijverscafé Oscar

 

Meer weten? Neem contact op: info@B53.nl

«

»