oranjerie sinaasappels b53

2020

Apeldoorn

Nieuwe locatie: Oranjerie in Apeldoorn Deelnemen? Laat het ons weten!

Events

,

Apeldoorn

oranjerie sinaasappels b53

B53 (voorheen VM23) is een onafhankelijk en ongesubsidieerd kunstinitiatief dat al meer dan 5 jaar lang leegstand beheert door het maken van (tijdelijke) tentoonstellingsplekken voor de beeldende kunst.

Wegens herbestemming en verbouw hebben we onze laatste locatie in Arnhem moeten verlaten en zijn we gaan reizen. Zoals we al eerder deden in o.a. Apeldoorn en Düsseldorf hebben we in 2019 in Nijmegen en Oosterbeek tentoonstellingen (mede) georganiseerd en zijn we in voortdurend contact gebleven met het kunstenveld, de overheid en de wereld van het onroerend goed om de mogelijkheden van een doorstart te verkennen.

2020: Oranjerie in Apeldoorn

We gaan onszelf in 2020 in de Oranjerie in Apeldoorn opnieuw uitvinden met een nieuwe plek voor de beeldende kunst. Op de begane grond van het recent verbouwde winkelcentrum Oranjerie in Apeldoorn starten we een pop-up galerie.

We zijn van plan om, in combinatie met een webshop, op deze plek een voortdurend wisselend en gedifferentieerd aanbod van beeldende kunst te tonen aan een nieuw publiek.

Deelnemen?

Als je met beeldend werk wilt deelnemen stuur je een mailtje naar info@b53.nl.

Over de spelregels die we bij het inbrengen en verkopen van de kunstwerken zullen gaan hanteren volgt nog een nadere mededeling.

Meer weten? Neem contact op: info@B53.nl

«